Over ons

Oprichting
Gevoel voor techniek zit in onze genen. Nijland service ooit opgericht door LJ Nijland omstreeks 1939, breidde het bedrijf zich langzaam. Van zand- en grindtransport, naar reparatie en handel in legervoertuigen en het eigenhandig bouwen van machines.

Nijland Service BV is een familiebedrijf, op dit moment staat de 3e generatie aan het roer van het bedrijf. Echter bedienen wij nog altijd klanten van het eerste uur! In 2006 namen zoon Tom Nijland en dochter Esther Borre-Nijland het bedrijf over van vader en breidden het dealerschap gestaag uit naar roterende verreikers, autolaadkranen en industriële reinigingsmachines.

Service
Nijland Service biedt hiermee een complete range voor een brede markt waarbinnen ze zich steeds weer weet te onderscheiden door uitstekende service en kwaliteit. Overheden, de bouw, de agrarische sector, tuin- en parkbranche zijn een aantal van de marktsegmenten waarbinnen wij actief zijn.

Binnen Nijland Service BV werken wij samen in een team dat zich voortdurend richt op het bieden van uitstekende service en kwaliteit. Doordat onze servicemonteurs doorlopend worden getraind, zijn zij altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor bieden wij uitstekende service op elk van deze machines, zowel in onze moderne werkplaats alsook onderweg met onze zeer compleet uitgeruste servicebussen.

Tot slot
Bestaande klanten waarderen onze betrokkenheid en flexibiliteit en ons klantenbestand breidt zich voortdurend uit met nieuwe klanten. Hiervoor maken we onze beloftes graag waar! Wij hechten dan ook sterk aan duurzame klantrelaties en streven in alles wat we doen naar de best mogelijke oplossing.

U bent van harte welkom ons team staat voor ú klaar!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug