Een nieuwe graafmachine kopen? Nijland Service heeft veel te bieden

Een graafmachine kopen is een flinke investering. Niet alleen financieel, maar ook in tijd. Het is immers belangrijk de juiste graafmachine voor uw project te kiezen. Een te kleine graafmachine met onvoldoende power is een onverstandige keuze, maar een te grote en dure machine zal ook de klus niet klaren. Gelukkig heeft Nijland Service een ruime keuze aan grondverzetmachines en zult u bij ons altijd de voor uw klus geschikte graafmachine vinden.

Doosan minigravers

Doosan midigravers

Doosan mobiele graafmachines

Doosan rupsgraafmachines

Doosan wielladers

Doosan knikdumpers

E-TEC

Een Doosan graafmachine kopen is kiezen voor kwaliteit

Nijland Service is de officiële dealer van Doosan grondverzetmachines in Overijssel en Noord-Oost Gelderland. Met onze Doosan graafmachines kunt u zo productief en efficiënt mogelijk uw werk doen. Van de kleine graafmachines waarmee u in een krappe ruimte kunt werken, tot de krachtpatsers voor het zware graafwerk. U vindt ze allemaal in ons assortiment. Kwalitatief hoogwaardige machines voor een eerlijke prijs. Overweegt u voor uw grondverzetwerkzaamheden een graafmachine te kopen? Bekijk dan eens onze Doosan graafmachines. Bij Nijland Service verkopen we grondverzetmachines in diverse soorten en maten:

  • Doosan minigravers; ideaal voor kleine en moeilijk te bereiken ruimtes
  • Doosan midigravers; dé combinatie van compactheid, wendbaarheid en kracht
  • Doosan mobiele graafmachines; veelzijdigheid op de openbare weg én offroad
  • Doosan rupsgraafmachines; zuinige, optimaal presterende krachtpatsers
  • Doosan wielladers; kracht en intelligentie op wielen
  • Doosan knikdumpers; bedieningsgemak, terreinvaardigheid en efficiëntie in één

 

Nijland Service, uw Doosan dealer

Met ons aanbod van Doosan graafmachines, hebben we bij Nijland Service een complete range voor een brede markt. Wij richten ons voortdurend op het bieden van uitstekende service en kwaliteit en dat ziet u ook terug in onze machines. Of u nu een minikraan, een wiellader of een rupsgraafmachine wilt kopen, met een Doosan machine van Nijland Service koopt u kwaliteit. Ook voor een klant specifieke machine kunt u bij ons terecht.

Meer weten?

Wilt u een Doosan graafmachine kopen of wilt u meer informatie over deze veelzijdige machines ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Bel me terug