Grondwerk Najaar 2021: Lees hem hier!

”2021 – jaar van extremen”

Het Grondwerk Magazine van dit najaar staat weer vol met nieuws en leuke rubrieken. In de rubriek ‘Achter de Bouwhekken’ nemen we een kijkje bij het in 2003 opgerichte Mercom Goor. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot ‘het schaap met vijf poten’ en telt met Mercom Sierbestrating in Enschede zelfs een zesde discipline. Ondertussen heeft het bedrijf al meerdere Doosan machines in de eigen vloot waaronder een DX10z en DX140W-5.  Verder wordt de Doosan DX225LC-5 uitgediept en vertelt onze monteur Jouke over zijn reis als leerlingmonteur bij Nijland Service.  Kortom: genoeg te lezen!
Bekijk de najaars-editie hier of download je eigen versie. Veel leesplezier!

Grondwerk Magazine

–   Opscheppen
–   Jaargang  8
–   Najaar 2021

BEKIJK GRONDWERK NAJAAR 2021

Grondwerk Magazine

Vier keer per jaar verschijnt er een editie van het Grondwerk magazine. Ieder seizoen een magazine vol met verhalen van echte vakmensen over echte werkzaamheden en projecten. Met verschillende vaste rubrieken zoals ‘Uitgediept’, ‘Achter de bouwhekken’ en ‘de monteur aan het woord’ komen verschillende vakmensen uit heel Nederland aan het woord. Met de de vaste woordzoeker is er ook altijd kans om mooie prijzen te winnen!

Wil jij nu ook ieder kwartaal het Grondwerk in je brievenbus ontvangen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en we sturen je vanaf de volgende editie ieder kwartaal een Grondwerk op.

Veel leesplezier!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug