Afleveringen van de maand augustus!

Elke maand mogen we weer mooie Doosan machines afleveren bij verschillende klanten. Benieuwd bij wie we deze maand een Doosan hebben afgeleverd? En welke machine we hebben afgeleverd? Lees dan vooral verder.

Frank Haan agrarisch en boomverzorging

17 augustus 2021

Frank Haan agrarisch en boomverzorging kan van start met een nieuwe Doosan DX10z

Wij mochten Frank deze complete machine leveren welke hij in zal zetten voor verschillende werkzaamheden. Rooien van tuinen, ontgraven van bouwputten alles moet deze machine aankunnen.
Om het rooien van tuinen makkelijker te maken heeft Frank gekozen voor 2 dubbelwerkende functies op de machine waar hij de nieuw bijgeleverde BB sorteergrijper goed mee aan kan sturen.

Deze robuuste grijper heeft extra tanden binnen in de schalen om ook stammen ed. goed te kunnen oppakken.

Doordat de rupsen van de machine uit kunnen schuiven tot maar liefst 1100mm staat deze erg stabiel en kun je er goed mee draaien. Inschuiven tot 710mm om de tuin in te komen is ook geen probleem voor de DX10z.
Frank namens Nijland Service hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel plezier met deze machine!

Enkele foto’s:

engel multidiensten

24 augustus 2021

Engel multidiensten neemt doosan dx10z in gebruik

Roel Engel zal met deze machine voornamelijk vloeren gaan slopen in gebouwen met een sloophamer aan de machine. De DX10z is hier erg geschikt voor omdat deze uitgerust is met een extra olie koeler op de extra functie. Ook zijn de pennen en bussen van deze machine erg slijtvast waardoor ze lang mee gaan in de meest zware omstandigheden. Roel was erg onder de indruk van de servo bediening, het zorgt ervoor dat je beter kunt zitten en de machine nauwkeuriger bedient. Dit komt bij het grondwerk dat hij ook uitvoert zeker goed van pas.

olde kalter hengelo

31 augustus 2021

doosan dx10z voor olde kalter hengelo

Onlangs heeft Olde Kalter Hengelo , specialist in o.a. grondwerken, verkeer & mobiliteit en containerverhuur, een nieuwe Doosan DX10z in gebruik genomen. Deze compacte krachtpatser zal worden ingezet voor allerhande werkzaamheden waarbij weinig ruimte is maar toch veel kracht nodig is. De machine is voorzien van een GP snelwissel met bakkenset.

Wij wensen Olde Kalter veel plezier met deze mooi aanwinst en danken hen voor het vertrouwen in Nijland Service BV en Doosan!

www.oldekalter-hgl.nl

Enkele foto’s:

Wilt u geen nieuws missen?

volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug