Lees hier de najaarseditie van Grondwerk 2022!

“TOEKOMSTMAKERS”

De derde editie van dit jaar ligt inmiddels weer op de mat. Deze najaarseditie staat vol krachtige Doosan machines, innovatie en verduurzaming. Ook lees je meer over de aanschaf van een eigen machine of het huren ervan; wat past bij jou onderneming? Lees het interview met loonbedrijf Wesseler – Oude Booyink in het rubriek ‘uitgediept’ of lees hoe hovenier Gijs Mekenkamp een Doosan inzet tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden.

En wil jij échte Doosan prijzen winnen? Los de puzzels op en wie weet ben jij straks eigenaar van een miniatuur Doosan, een Doosan jas, -lego of knuffel!

Nieuwsgierig? Download hieronder je eigen versie.

Grondwerk Magazine

Vier keer per jaar verschijnt er een editie van het Grondwerk magazine. Ieder seizoen een magazine vol met verhalen van echte vakmensen over echte werkzaamheden en projecten. Met verschillende vaste rubrieken zoals ‘Uitgediept’, ‘Achter de bouwhekken’ en ‘De monteur aan het woord’ komen verschillende vakmensen uit heel Nederland aan het woord. Met de de vaste woordzoeker is er ook altijd kans om mooie prijzen te winnen!

Wil jij nu ook ieder kwartaal het Grondwerk in je brievenbus ontvangen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en we sturen je vanaf de volgende editie ieder kwartaal een Grondwerk op.

Veel leesplezier!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug